Sunday, October 4, 2009

StampARTic tutorial


For en liten stund siden så fikk jeg en forespørsel fra Jorunn som lurte på om jeg hadde noen interesse av å lage et lite teknikkurs for StampARTic. Og det ville jeg jo så klart!! Babywipes og distress er en enkel og gøyal måte å lage bakgrunner på, og for ikke å snakke om velluktende :-) Så om dette pirrer nysgjerrigheten, så klikk på bildet over og du vil bli geleidet videre til kurset :-)

Jorunn asked me a while a go, if I was intressted to make a tutorial for StampARTic and of course I were!! Babywipes & distress is a fun and easy way to make your own backgrounds, and most of all it smells good :-) If you are intressted to see the tutorial - just click on the picture and it will show you the way :-)

7 comments:

froebelsternchen said...

great!

Gry said...

Gratulerer med publikasjonen på StampARTic - knall snuppa!!! Nydelig kort helt i Connie stil - lekre farger og flott oppsett!!! ;o)

Klem

Sandy said...

Wow this is stunning.
Fabulous creation Connie. Love it.

Anonymous said...

Tusen takk for at du deler med deg Connie, det ble jo bare så fint. nå vet jeg hva jeg skal prøve på!!! og du...... for noen nydelige juleark du har designet.. WOW....... og di er nå i min besittelse :0) gleder meg til å bruke dem!!! ha en fin kveld. klem fra Hilde

Jeanette said...

Takk for flott kurs på Steffens i går. Koste meg med bretteteknikkene, og dine herlige papirer fra Kreativ Hobby. :)

Håper det åpner seg en plass på julkurset ditt (med Tim Holtz). Det har jeg så lyst å gå på!

Anke said...

WOW what a stunning card, I love it.

Anke

Janne said...

Kjempeflott kort Connie. Den teknikken du har selv kommet frem til her er jo bare så genialt og morsomt og jobbe med. Og så blir det jo så flott. Så jeg unner deg absolutt en artikkel i StampARTIc -bloggen. Gratulerer så mye med den.

:o)