Wednesday, March 3, 2010

DT card for Kreativ Hobby


Here's one of my DT card for Kreativ Hobby, that I have made lately. We call it "freestyle ala Connie" and the background is made with my distress on mister & lemon juice-technique.

Her kommer et DT kort som jeg har laget for Kreativ Hobby, og det er et "freestyle ala Connie"-kort. Bakgrunnen er laget med min nye teknikk som faktisk Tim Holtz fattet interesse for - jippi! Og det er distress på mistere med sitronjuice.

Kjempe kos om dere legger igjen en kommentar på kortet mitt :-)

8 comments:

Hermine said...

Absolutely gorgeous!

Sandy said...

Oh wow fantastic.
Really gorgeous work Connie.

Saya said...

Stilig kort i superfine farger!! Utrolig kul teknikk - må lukte friskt og godt av de bakgrunnene!

Jorunn said...

Stilig kort og de bakgrunnene dine er berre helt fantastisk!! Så lekkert!!!

Klem,
Jorunn

Gro said...

Heisan og takk for et supert kurs på Steffens i går. Har fått helt dilla på de med distress, glimmermist og plastfolie. Måtte stå opp 0700 i dag, bare for å prøve litt i fred og ro...

Karina said...

What a lovely card! Great idea with those handwritten words round about.
Love from Karina

Marianne Hjelen said...

har kikket litt i bloggen din, og du laget utrolig mye stilig!!! Kjempeimponert over alle de lekre bakgrunnene du laget!

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室