Tuesday, November 2, 2010

Multi-medium & Alcohol Ink

...made this card for Kreativ Hobby last week, and I played with multi-medium and alcohol ink. It's a fun way to make the back layer of my background visible trough the alcohol ink without the paper is absorbing all of the ink. I have used the new stamps from Kreativ Hobby, that came out in October 2010. Motive is colored with distress ink and water-brush :-)

...laget dette kortet for Kreativ Hobby sist uke, og har helt glemt å legge det ut. På dette kortet har jeg lekt meg med multi-medium og alkoholblekk, og det er en fin måte å få frem det bakerste laget på bakgrunnen min. Ved hjelp av multi-medium så kan du påføre alkoholblekk uten at papiret under tar opp all alkoholblekket og ødelegger bakgrunnen din. Motivene er fra Kreativ Hobbys nye kolleksjon som kom ut oktober 2010, og jeg har fargelagt AngelEyes med distress blekk og vannpensel :-)

7 comments:

Femmy said...

beautiful Connie!!

bestevenn said...

Så stilig dette kortet, har sett det på kreativ hobby. Nydelige farger, og det blir så fint med den bakgrunnen til det tøffe stempelet. Nå har jeg lagt ut en LO der jeg har lekt meg litt med bakgrunnen. Har noen flere ideer, bare litt mye annet å gjøre også! Takk for et supert kurts sist, hadde egentlig lyst til alle for inspirasjonens skyld. Men kommer sterkere tilbake! Ønsker deg en fin dag.

Sandy said...

Oh wow this is amazing.
Wonderful background. I love it.

Eva R. said...

Lekkert, Connie!

Jeg hadde ALDRI kommet på å bruke en side fra telefonkatalogen som bakgrunn, men du altså... Bøyer meg i støvet!

froebelsternchen said...

that´s fantastic!

Mandy Chilvers said...

this is wonderful. i really would love some stamps from kreativ hobby but i just can't work out the website! lol

Carina said...

Hej!
Så mycket fint du gör.Gillar din stil!


Kram!