Sunday, October 23, 2011

My wild WILD wild SHOPPINGFrom now on, nobody can't blame me for not being on the WILD side when it comes to shopping!! Well, everybody who knows me....know that I am a "good" shopper :-) Anyway, I fell in love with Dylusions by Dyan Reaveley a while ago, and I have been trying to find them. HOBBYKUNST has them now, and I just had to have them all...!

Fra og med nå, så er det vel ingen som kan beskylde meg for ikke å gå helt BANANAS når det gjelder shopping. Vel, det er vel ingen som ikke har trodd at jeg ikke kan shoppe heller, men nå har jeg VIRKELIG gått BANANAS. For en stund siden, så ble jeg hodestrups forelsket i stemplene til Dylusions som er laget av Dyan Reavely på Ranger-teamet. Og når vi tok disse inn hos HOBBYKUNST, så bare måtte jeg ha...ALLE :-) Ble en litt "dyr" affære når man må ha alle, men må man så må man... Ikke sant?!?!

5 comments:

Sylvia said...

Knallstilige stempler og nydelig fargelegging:-))

Gro said...

Må man så må man.
Akkurat det samme skjedde meg når jeg skulle kjøpe prismacolor blyanter - ikke no tull - jeg bestilte selvfølgelig alle 132...

Ha en fin søndag. Klem :o)

Gunn (Merete) said...

Ja, sånn er det bare med den saken, som nissemor sa.
Jeg får liksom ett nytt syn på disse stemplene etter at jeg har sett deg bruke dem. Da begynner fantasien min å jobbe. Ha kikka litt på dem, men ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg har mest lyst på. Disse er knall å bruke til AJ.
Likte utrolig godt ho jenta du hadde fargelagt ja...
Ha en fin søndag.
klem Gunn:-)(

Knerten said...

Utrolig kult motiv du har på kortet her, og at du er shoppegal, vet vi da fra før, Connie :-))
HA en fin uke.
Klem
T.

Unknown said...

Det "værste" er vel at du må tipse meg om det du shopper slik at jeg også må shoppe dem ha,ha ;)
Sier som Gro jeg: Må man så må man!
Hugs&Love A