Saturday, November 12, 2011

In Zentangle-mood......these days! After attending a class with Annika Sylte, I have been addicted to Zentangle-drawings. I didn't actually believe that my pation would like this, but after long talks with Annika she convinced me to try it out :-) I love it! A therapy for stressing down, and thinking of other things than work :-) Thanks, Annika! Luv ya, girl!

Jeg er i Zentangle-humør om dagen, og det takket være Annika Sylte. Må vel kanskje si at jeg har blitt en smule bitt av basillen, og dette som jeg ikke trodde tålmodigheten min ville makte å bære :-) Er av natur utålmodig, men etter flere og lange samtaler med Annika så lovet jeg å prøve. Og søte Annika hadde rett :-) Jeg liker det, og nå bruker jeg det som ro for sjelen og avkobling fra jobb-ting. Takk for innføringen, herlige og søte Annika!

7 comments:

Maggie said...

Så herlige zentangle-hjerter du har tegnet! Helt nydelig :)

Gry-Heidi said...

Oi, så utrolig stilig og vakkert !! Dette ser KJEMPEARTIG ut :)

Klem :)

Gunn (Merete) said...

Dette var skikkelig flott. Ser faktisk ut til å kunne brukes som meditasjon. Skulle gjerne lært meg dette ja. Av og til er det no dritt å bo så langt unna denne type kurs.
Kos deg videre og vis gjerne frem mer av denne sorten.
Klem

Ullis said...

Jättefina hjärtan!Jag brukar sitta och rita zentangles på tråkiga möten på jobbet, det blir lite enklare att lyssna då :)

Unknown said...

Nydelig snuppa! Love ya toooo ;) Klem A

Anonymous said...

Fantastic!!!

Linda Brun said...

Ååååå så flotte disse var da.. Du er så flink Connie... klem!!