Sunday, February 19, 2012

A colorful tag!One of many tags that I have made this weekend! Have been playing with my creative side and finally made something with all my Dylusions stamps. I am addicted to Dylusions stamps, and I admit it :-) Love them!!!

This background is made with Dylusions spray and Distress Stains, and you do not want to see my hands right now... Colorful hands are one of the things I have to have when you have this kind of passion!

Thanks for stoping by my blog :-)

En av mange tager som har blitt til i helgen! Jeg har lekt meg kreativt med Dylusions stempler og sprayer. Og jeg må si at jeg er totalt hekta på disse stemplene! Bakgrunnen er laget med sprayene fra Dylusions og Distress Stain, og du skulle bare sett hendene mine akkurat nå... Ja ja, fargerike hender er vel bare noe man må ha når man har en lidenskap som dette :-)

Tusen takk for at du titter innom bloggen min :-)

5 comments:

Gunn (Merete) said...

Hei
Denne ble skikkelig stilig. Har også fått sansen for produktene til den dama. Har lekt meg litt i AJ, men nå venter jeg spent på at dere får inn resten av produktene hennes. Regner med at du gir meg beskjed når de er landet i butikken.
Skal se om jeg ikke får tid seinere i uka og leke litt med de stemplene jeg fikk på fredag.
Kos deg og ha en kreativ uke.
Klem Gunn

Heidi said...

Så festlig og flott tag du har laget! Jeg var på demo med Dyan i går, og har veldig lyst til å forsøke meg. Må bare få tak i noen av Dylutions-produktene, alt ble kjapt utsolgt.

Janne said...

Kjempeflott tagg du har laget. Må få flere kurs med deg. Ikke kommet i gang med aj'en min ennå. Du er flink.

Connie said...

Heidi,
HOBBYKUNST har fremdeles en del av stemplene til Dylusions på lager! Der jeg har kjøpt dem :-) Digger stemplene, og venter spent på at de nye platene kommer i butikken sammen med stensilene og sprayene. Har fått noen sprayer fra dette designet, og jeg bare digger dem RÅTT!!
Klem Connie

Vigdis said...

Mye flott i bloggen din. Titter gjerne innom igjen.