Sunday, August 21, 2011

Cupcake Sunday!


Yes, cupcake Sunday! Believe it or not, I have made cupcakes today :-)

With products that we have in store from Wilton, I just needed to try out american cupcakes... Since we do have so much products to make them pretty :-) This is my second time, and I think I like it :-) I like to BAKE :-)

Frosting is made of Philidelphia Cheese, Oil, Pouder Sugar and Lemon! I can recommand this if you do not like your cupcakes too sweet :-)

Jaaaaa, det er faktisk muffinsdag i Munkebekken i dag! Tro det eller ikke, jeg har bakt "cupcakes" i dag. Skikkelige amerikanske med noen av de kule produktene jeg har funnet i butikken fra Wilton. Så nå kommer jeg nok til å gå enda mer bananas når jeg kommer på jobb i morgen, fordi dette var virkelig gøy :-) Fnis :-)

Pynten er forresten laget med philidelphia ost, rapsolje, melis og ferskpresset sitron. Denne kan jeg virkelig anbefale, dersom du ikke liker muffinsene dine for søte :-)

4 comments:

Knerten said...

Ååå, har du spist opp alle ennå ?

Connie said...

Fniiiiis :-) Det er noen igjen...

MereteN said...

ÅÅÅÅ de så gode ut!
Er det vanskeligåfåde sånn? er elendig på baking men kan kanskje komme til deg på kurs?

Janne said...

Kjempeflotte Cupcakes Connie. Og så utrolig gode som de var. Må si de to som ble med meg til Rjukan ikke ble gamle. Var en her som sa det var de beste cupcaks/muffinsene han noen gang hadde spist :)

Takk for en utrolig flott helg snuppis :)