Wednesday, September 16, 2009

Published in Ett Trykk
These above cards was in the last edition of Ett Trykk, and I feel lucky to be published again! So thanks to Annie and Åshild for choosing my cards!

All of these cards are made with Golden Fluid Acrylics and some left over papers, and I assume that everyone see that I have used Tim Holtz stamps once again :-) Additional to my on three stamp and Teesha More.

Var så heldig at jeg hadde med tre kort i det siste Ett Trykk, og jeg sier bare tusen takk til Annie og Åshild som har valgt ut mine kort til dette!

På alle kortene er det brukt Golden Fluid Akrylmaling og restepapir, og jeg går jo utifra at alle ser hvilke stempler jeg har brukt :-) Tim Holtz, mitt eget tre fra Kreativ Hobby og Teesha More.

6 comments:

Hanne said...

Jeg har beundret kortene dine i Ett Trykk. Du har en helt spesiell stil som jeg liker veldig godt! Nå gleder jeg meg til messa i helgen. Sees der!

Klem Hanne

Poeticthnkr said...

Congratulations and these are beautiful creations! =)

~Michelle~

Sandy said...

OMG these are stunning.
Brilliant cards.

~Kjersti~ said...

Jeg beundret disse kortene SÅ i bladet, men skjønner ikke helt hvordan duhar gjort det. Er det lov å spørre? Takk for masse inspirasjon!Du er dyktig!

Linda S. L said...

så sinnsykt fine connie!! jeg får lyst til å leke og klisse litt med maling og styr igjen, når jeg ser kortene dine. kjempe morro å komme inn her å se alle dine flotte kort etter den andre! ::))
klemmm

~Kjersti~ said...

Takk for kjempehyggelig svar i bloggen min. :) Skjønte det fortsatt ikke helt. *flau* Har du tatt lag på lag med papirbiter som du har limt på først, og så brayer med maling? *Trenger det inn med teskje..*