Saturday, September 25, 2010

Kurs teasere & 6 dager til Papirfesten

Kursene mine er basert på flere teknikker og produkter, og jeg kan virkelig garantere mangfold i bruk av produktene. Jeg syns det alltid er viktig å få frem produkter som kan brukes på mange måter, slik at de ikke bare få et bruksområde :-) Og dette er produkter jeg kan mye om, så jeg håper jeg klarer å formidlie min entusiasme for nettopp disse :-) Jeg lever og ånder for artsystil, og håper jeg kan "smitte" mange på min vei....hi hi hi!

Nå begynner sommerfuglene å komme, og jeg kan nesten ikke vente på fredag :-) Jentetur og jentehelg er jo midt i blinken akkurat nå, så dette må bare bli bra :-) Papirfesten, here I come :-)

5 comments:

Gunn (Merete) said...

takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg storkoser meg med AJ- det er jo så moro. Du vet, man har lyst til mye og mange ideer i hue. Det er bare tida som ikke helt strekker til, og da blir det prioriteringer. Nå måtte jeg bare lage noe i AJ - kun for gøy og for min egen del.
Kursene dine ser veldig spennende ut og jeg skulle ønske jeg bodde litt nærmere slik at jeg kunne deltatt på noen av dem. Jeg blir så inspirert av det du gjør.
Ha en fin uke og en flott papirfest da.
Klem Gunn :-)

Connie said...

Åh, du er jo bare så herlig, Gunn!! Tusen takk for kommentaren, og jeg må bare si at slike kommentarer varmer hjertet mitt!!! Nå gleder jeg meg kjempe mye til Papirfesten og å treffe alle jentene i Stavanger :-)

Sivic said...

Takk for et supert kurs og koselig prat med deg : )

Unknown said...

Takk for ett kjempe kurs! Veldig kjekt, fikk masse inspirasjon! Gleder meg til å få tak i sitronsaften og grapse i veg ;)

Inger-Lise said...

Takk for 2 knallkreative og kjekke kurs. Ikke minst var det kjekt å treffe deg. Du er bare helt super.

Takk for mye inspirasjon i helgen. Klem.

God bedring til stemmen. Håper den kommer seg;)