Saturday, December 4, 2010

Tags for Christmas presentsBack in Oslo, and on Norwegian time again :-) Had a very nice trip to New Orleans, and I miss it already. Not to cool to leave 25 degrees, and come home to -10.

Anyway, I had my day of fun on StampARTic yesterday and wanted to show you how I do my Christmas tags. Easy to make, and it takes about 10 minute each - great or what? Especially, if you have busy days before Christmas :-) I do, and it seems to be that the days and hours get shorter...hmmm :-)

Tilbake i Oslo, og tilbake på norsk tid! Jeg hadde en utrolig flott tur til New Orleans, og jeg savner ferie allerede. Og så var det jo ikke så veldig festlig å dra fra 25 varmegrader, og komme hjem til -10.

Uansett, så er jeg tilbake i kreativ modus og jeg hadde "my day of fun" på StampARTic i går. Der ville jeg vise frem juletagene mine som jeg pleier å gi bort til jul. De er enkle å lage, og det tar bare 10 minutter å lage. Topp for oss som har litt dårlig tid før jul, og jeg syns virkelig at både dager og timer er så mye kortere før jul... Har du det på den måten også, eller?

7 comments:

Femmy said...

beautiful tags Connie!!

froebelsternchen said...

wonderful tags Connie!!!

Sandy said...

Oh wow so wonderful Tags Connie.
Lovely glimmering. Awesome.

Have a lovely weekend my dear friend.

Mariannes gjenbruk said...

Nydelige tager ;-)

Silje said...

Kjempeflotte tags, Connie! Nydelige farger!!

Knerten said...

De er så lekre, og så gøy å lage; jeg har lagd mange etter kurset du holdt, Connie :-))
Ha en fortsatt fin advent, og ikke stress for mye !
Klem
T.

Guro said...

Herlige!!!!