Friday, December 17, 2010

A thank U to all of U......for leaving comments this year, and for being a reader of my blog! I appreciate all comments, and I appreciate all of you! As I am on the move to a new house, I need to wish all of you A very Merry Christmas and all the best for 2011, as I don't know when I get internet connection again :-) I am looking forward to 2011, as I am starting a brand new job at HOBBYKUNST as a Graphic designer. That means that I have to leave Kreativ Hobby, and I sending all my best and thank u's to Anne Bente and the rest of the team! Thanks for everything! Also, all the best to Steffens and Siv & Sabine for the good times at Steffens. I am sad to leave all of you, but at the same time I am so exited to start new challenges :-)

If you want to follow HOBBYKUNST on Facebook, please be a member of our site :-)

...for alle kommentarer, og for å være en leser av bloggen min! Jeg har satt så utrolig stor pris på alle kommentarene dere har lagt igjen, og jeg setter utrolig stor pris på dere! Siden jeg er på flyttefot, så må jeg ønske dere En riktig god jul, og alt det beste for 2011 da jeg ikke vet når jeg får internett-tilgangen tilbake :-) Jeg ser utrolig frem i mot 2011, fordi da starter jeg i en helt ny jobb som grafisk designer hos HOBBYKUNST. Det betyr at jeg må si "hadet" til Kreativ Hobby, og jeg sender herved så mange hilsninger for godt samarbeid opp gjennom årene både til Anne Bente og resten av teamet. Samtidig så sier jeg takk til Siv og Sabine på Steffens for mange fine kurskvelder! Jeg er utrolig lei meg for å si "hadet" til dere, men samtidig så gleder jeg meg så utrolig til ny jobb og nye utfordringer hos HOBBYKUNST :-)

Om dere ønsker å følge HOBBYKUNST på Facebook, så bli vår venn :-) Der legger vi ut masse ny informasjon om vår nye Megastore som åpner i Vestby i mars 2011.

4 comments:

bestevenn said...

Lykke til med flytting og ny jobb. Høres så morsomt ut. Blir spennende å se hva som skjer videre der. Ønsker deg en fin jul og et godt nytt år.

Femmy said...

Hi Connie,
congrats on your new job!!! Merry christmas and a happy new year to you and yours!!!

Knerten said...

Der kom det, ja ! Gratulerer så masse med ny jobb, og nytt hus, Connie ! Blir vel bare 'litt' deilig å få eget arbeidsrom i heimen, så du slipper å okkupere halve stuen, tenker jeg :-)
Ha en riktig flott jul, og et spennende 2011 ! Håper vi sees igjen.
Klem
Turid

Janne said...

Lykke til med flytting og ny jobb Connie. Håper det ikke tar så altfor lang tid før du er på nett igjen. Miss u.

Ønsker deg og Finn en riktig god jul og godt nytt år!

Klem