Sunday, June 19, 2011

Coloring Sunday :-)



No secret that I love coloring, and especially motives that maybe now all of you love. I love Alice in Wonderland, and I just had to have these stamps. Cool, right? Anyway, I have colored with distress ink and water brush, as you can see of the picture :-) Sitting here wondering if I should make tags, ATC's or Moo's....or something totally different :-)

Ingen hemmelighet at jeg digger å fargelegge, spesielt med distress blekk og vannpensel. Nå har jeg fått tak i disse kjempe kule stemplene med motiv fra Alice in Wonderland, og jeg bare digget disse motivene så fort jeg så dem :-) Kule, ikke sant? Så nå sitter jeg å lurer på om jeg skal lage tags eller atc'er.....eller kanskje moo's....eller noe helt annet :-) Er det nå jeg skal si "to be continued"? Fnis!

Ha en strålende søndag, bloggere :-) / Have a nice Sunday, bloggers :-)

2 comments:

bestevenn said...

Disse stemplene er bare så fine, så de på Hobbykunst, og kommer nok til å bli eier av et slikt sett etter hvert. Nydelig å se på fargeleggingen din. Får lyst til å fargelegge med distress jeg også!!!

Knerten said...

Herlige motiver, og helt klart at de falt i smak hos deg, ja :-) Veldig flott fargelagt også. Tenker du lager BÅDE tag og ATC, jeg - lykke til ! God sommer, om vi ikke blogges før du starter den. Klem
T.