Thursday, August 18, 2011

Back from London!
Back from seven days in London, and what a perfect holiday! We enjoid every second of it and I have been taking a lot of pictures.

Here's tree of them, Big Ben, Blade Rubber Stamp Store and of course my daily favorite Starbuck Ice Latte. Yammi! And, I can recommend Blade Rubber Stamps for all rubber stamps lovers :-) Small shop, but lots of cool stamps!! Got a bit expensive...

Anyway, I am back and I am getting a visit this weekend. A creative visit, and we are planning for lots of Art Journal fun :-)

Hjemme fra en fantastisk uke i London, og som bare var en utrolig avslappende og morsomt opphold. Vi har kost oss med sightseeing, shopping, musicals og vin. Dette var akkurat et jeg trengte nå!

Bildene over er fra Big Ben, Blade Rubber Stamps og min daglige uvane - Starbucks Is Latte. Kan virkelig anbefale Blade Rubber Stamps - liten butikk med masse kule stempler. Men skru ikke opp forventningene, siden det sikkert har helt med din stempel-stil. Jeg likte iallefall det jeg fant :-)

Og i helgen får jeg kreativt besøk, og det gleder jeg meg kjempe mye til. Planene er å leke med Art Journalene våre! Johoooooo! Så kanskje det blir lagt ut litt i løpet av helgen....

5 comments:

Janne said...

Høres ut som dere har hatt en toppers tur til London. :o) Gleder meg til en kreativ helg med deg og lære meg AJ :o) Orner kameraet mitt nå så det er klart til å dokumentere hva vi driver med ;o)

❤ Kaia said...

Hei.
Kan jeg bare få spørre hvor den stempelbutikken ligger ?????
I tilfelle det blir en Londontur på oss igjen en gang....
God Helg.
Klem fra Kaia

Connie said...

Hei Kaia
Den stempelbutikken ligger rett ved British Museum, og her har du hjemmesiden deres http://www.bladerubberstamps.co.uk/, jeg har også vært innom Cass Art i Soho, dersom du liker kunstnermateriell - http://cassart.co.uk/shops_01.htm

Begge kan anbefales :-)
Klem Connie

bestevenn said...

Høres ut som en spennende og flott helg. Og spennende butikk, måtte jo av nysgjerrighet inn og sjekke!!
Vi sees nok snart.

Heidi said...

Var i London i høstferien, og skulle gjerne vært innom en stempelbutikk. Litt synd jeg ikke visste om denne. Får notere det til neste tur :)