Thursday, November 10, 2011

My first Stampotique assigment...


...was to follow a sketch, and you can find the sketch challenge here! Sketches are always a huge challenge for me, as I never know where I am going with my cards :-) But, I think I manage to follow it! I have used "Smushallaum" stamp from the artist Daniel Torrente. I have to say that I love all these stamps, and I just love to be a guestdesigner at Stampotique this month.

You can also find my card at the Stampotique Designer Blog here!

Jeg har laget alle mine gjestedesigner oppdrag for Stampotique, og den første de viser er en skisse utfordring. For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg ikke er særlig glad i skisser :-) Særlig fordi jeg aldri vet hvor kortleken fører meg hen :-) Uansett, så finner du skissen utfordringen her! Jeg har brukt stempelet "Smushallaum" som er tegnet av Daniel Torrente, og jeg må jo bare si igjen at jeg bare ELSKER disse stemplene.

Du kan også finne kortet mitt på Stampotique's Designer Blog her!

10 comments:

Linda Brun said...

Grattis som Gjester Designer og dette ble jo knallbra. Kanonstilige de stemplene!

Gunn (Merete) said...

Dette var skikkelig stilig og jeg knallkoser meg når jeg kan se hva du får til med disse stemplene. De er nå bra heldig som har fått deg som gjestedesigner.
Og jeg er enig med deg, skisser er ikke en av mine favoritt ting.
Godt jobba og gleder meg til resten.
Klem Gunn :-)

bestevenn said...

Så stilig,Connie! En utfordring er en utfordring! Jeg liker egentlig ikke hverken skisse eller lifting..... Synes kortet ditt er spennende, så nydelig bakgrunn og herlig stempel.

Willy said...

Love this, Connie! It's such a great take on the Stampotique challenge.

Knerten said...

Fy søren, for et superflott kort, Connie :-) Innmari stilige de blomstene du har laget, bakgrunnen og pynten og alt. Stempelmotivet bare ER Connie; jeg digger dette !!
10 av 10 mulige her ;-)

God helg !
Klem
T.

Connie said...

Tusen tusen takk, søtinger! Alle disse godordene skal jeg ta til meg, og kanskje sveve en liten stund på min lille rosa sky :-)

Thank you so much for the kind words, Willy :-)

Siobhan Brignull said...

this is stunning, absoluteley love it, you have yourself a new follower . . : )

Sue said...

This is fabulous Connie, I love how you have used your mermaid stamp. Congratulations on being a guest designer x

Unknown said...

De er veldig heldig som har fått deg som gjestedesigner ja! Du er så dyktig! Digger stemplene, håper du får tak i de snuppa. Klem A;)

Valerie H. Marshall said...

Seriously incredible! This is absolutely gorgeous!!!
Val :)